Update restyling April 2019

Een kleine twee jaar geleden zijn we gestart met de restyling van Piazza Center om van Piazza een eigentijds winkelcentrum te maken, waar jong en oud een heerlijke tijd kunnen doorbrengen.

Met de schetsen en de bouwtekeningen onder de arm zijn we op de bovenste verdiepingen begonnen met de werkzaamheden. Stapje voor stapje werd alles beter en mooier. Inmiddels hebben we ook de ingrijpende werkzaamheden op de begane grond en in het souterrain afgerond en zullen we de komende tijd het Piazza Plein verder aankleden.

Vanuit de eigenaren en de architect was er een wens en beeld van wat men wilde bereiken met de verbouwing en de verbeteringen. Om een idee te krijgen hoe Piazza Center er globaal uit zou komen te zien na de werkzaamheden, zijn er voor aanvang van de verbouwing Artist Impressions gemaakt. De doelstellingen waren: meer warmte en licht, een betere toegang tot het souterrain, maar zeer zeker meer gezelligheid. We zijn er nog niet helemaal, maar het resultaat mag er nu al zijn: de foto links toont het uitgangspunt en de foto rechts, zoals het daadwerkelijk is geworden. Door de metamorfose, die Piazza Center heeft ondergaan, zijn ook nieuwe retailers naar Piazza Center gekomen, zoals: Dunkin’ Donuts, Baskin-Robbins, Dinner in Motion, Lefon en Tauphe. 

Naar verwachting zullen we in het 3de kwartaal van 2019 geheel klaar zijn met de restyling en nodigen we jullie dan graag uit voor de heropening van ons mooie winkelcentrum.