Update restyling December 2018

Ook de afgelopen maanden is er weer hard gewerkt aan de restyling van Piazza Center. Door deze restyling hebben we nieuwe retailers aangetrokken, zoals Dunkin Donuts en Dinner in Motion en zullen er in het nieuwe jaar nog enkele mooie merken bijkomen. Dat belooft wat!

Na de zomervakantie hebben we de 1e– en 2e-verdieping geheel afgerond qua schilderwerk, vloeren en natuurlijk de schitterende glazen, afsluitbare winterpuien. Deze wanden houden het winterse weer buiten, waardoor men ucomfortabel en gezellig kunt shoppen tijdens de koude dagen. Zomers gaan deze wanden open, waardoor een verfrissende bries kan waaien door Piazza Center, gecombineerd met de zitjes en olijfbomen waant u zich zomaar in het buitenland. En dat allemaal in het eigen gezellige Eindhoven! Daarnaast zijn we druk bezig geweest met een mooie, luie trap naar het souterrain, wat een knusse sfeer geeft en meteen fungeert als zitjes om tijdens het shoppen even bij te komen en te genieten van een kopje koffie of donut. Op de begane grond is de nieuwe verlichting aangebracht en een nieuwe vloer gelegd, wat voor een frisse, stijlvolle look zorgt. 

Maar we zijn er nog niet! We moeten nog de laatste puntjes op de ‘i’ zetten, maar dat gaan we in het nieuwe jaar doen. Verbouwingen brengen toch ongewenste hinder en dat is niet een beleving die we tijdens de feestmaanden willen overbrengen op onze bezoekers. Het zijn nu de maanden om te genieten van gezelligheid, sfeer, familie en kadootjes! Sinterklaas is inmiddels weer vertrokken, maar onze nieuwe kerstverlichting schittert je tegemoet en biedt al onze shoppers een optimale sfeer!

Namens Piazza Invest B.V. en Van Asperdt Onderhoud & Beheer wensen wij iedereen alvast veel shopplezier en uiteraard fijne feestdagen toe!